Γιάννης Δημητρίου: Έγινε ο έλεγχος στα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ – Παρουσίασε νέα στοιχεία η εταιρεία

Γιάννης Δημητρίου: Έγινε ο έλεγχος στα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ – Παρουσίασε νέα στοιχεία η εταιρεία

Ο Γιάννης Δημητρίου με επιστολή του προς τα ΜΜΕ ενημερώνει για την επανεξέταση, επαλήθευση και επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Ο κ. Δημητρίου που ορίστηκε από εταιρεία και σωματείο να ελέγξει τα οικονομικά μέσω ανεξάρτητων ελεγκτών ολοκλήρωσε την έρευνα του και επιβεβαιώθηκαν τα οικονομικά. Παράλληλα όμως η εταιρεία παρουσίασε καινούργια στοιχεία οπότε θα χρειαστεί να συνεχιστεί ο έλεγχος μέχρι τέλος του μήνα, όπως σημειώνει.

Αναλυτικά ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE