Γιάννης Δημητρίου: Έγινε ο έλεγχος στα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ – Παρουσίασε νέα στοιχεία η εταιρεία

Γιάννης Δημητρίου: Έγινε ο έλεγχος στα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ – Παρουσίασε νέα στοιχεία η εταιρεία

Ο Γιάννης Δημητρίου με επιστολή του προς τα ΜΜΕ ενημερώνει για την επανεξέταση, επαλήθευση και επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Ο κ. Δημητρίου που ορίστηκε από εταιρεία και σωματείο να ελέγξει τα οικονομικά μέσω ανεξάρτητων ελεγκτών ολοκλήρωσε την έρευνα του και επιβεβαιώθηκαν τα οικονομικά. Παράλληλα όμως η εταιρεία παρουσίασε καινούργια στοιχεία οπότε θα χρειαστεί να συνεχιστεί ο έλεγχος μέχρι τέλος του μήνα, όπως σημειώνει.

Αναλυτικά ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE