Γιάννης Δημητρίου: Έγινε ο έλεγχος στα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ – Παρουσίασε νέα στοιχεία η εταιρεία

Γιάννης Δημητρίου: Έγινε ο έλεγχος στα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ – Παρουσίασε νέα στοιχεία η εταιρεία

Ο Γιάννης Δημητρίου με επιστολή του προς τα ΜΜΕ ενημερώνει για την επανεξέταση, επαλήθευση και επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Ο κ. Δημητρίου που ορίστηκε από εταιρεία και σωματείο να ελέγξει τα οικονομικά μέσω ανεξάρτητων ελεγκτών ολοκλήρωσε την έρευνα του και επιβεβαιώθηκαν τα οικονομικά. Παράλληλα όμως η εταιρεία παρουσίασε καινούργια στοιχεία οπότε θα χρειαστεί να συνεχιστεί ο έλεγχος μέχρι τέλος του μήνα, όπως σημειώνει.

Αναλυτικά ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.