Ο έμπειρος, ο πιο παλιός και ο…δάσκαλος – Κάπως έτσι θα στεφθεί ο ένας πρωταθλητής

Ο έμπειρος, ο πιο παλιός και ο…δάσκαλος – Κάπως έτσι θα στεφθεί ο ένας πρωταθλητής

Μπαίνοντας στον 2ο γύρο της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τη σεζόν 2020-2021, για τον Α΄ όμιλο, Ομόνοια, ΑΕΛ και Απόλλωνας είναι οι τρεις ομάδες που διεκδικούν την κούπα, της πρωταθλήτριας ομάδας για αυτή τη σεζόν.

Η Ομόνοια αυτή τη στιγμή είναι στην 1η θέση με 66 βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι δύο ομάδες της Λεμεσού, ΑΕΛ και Απόλλων, με 65 βαθμούς.  Μία απόσταση ενός βαθμού των πρωτοπόρων «τριφυλλοφόρων» από τις δύο ομάδες της συμπρωτεύουσας.

ΕΔΩ η συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.