Ο έμπειρος, ο πιο παλιός και ο…δάσκαλος – Κάπως έτσι θα στεφθεί ο ένας πρωταθλητής

Ο έμπειρος, ο πιο παλιός και ο…δάσκαλος – Κάπως έτσι θα στεφθεί ο ένας πρωταθλητής

Μπαίνοντας στον 2ο γύρο της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τη σεζόν 2020-2021, για τον Α΄ όμιλο, Ομόνοια, ΑΕΛ και Απόλλωνας είναι οι τρεις ομάδες που διεκδικούν την κούπα, της πρωταθλήτριας ομάδας για αυτή τη σεζόν.

Η Ομόνοια αυτή τη στιγμή είναι στην 1η θέση με 66 βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι δύο ομάδες της Λεμεσού, ΑΕΛ και Απόλλων, με 65 βαθμούς.  Μία απόσταση ενός βαθμού των πρωτοπόρων «τριφυλλοφόρων» από τις δύο ομάδες της συμπρωτεύουσας.

ΕΔΩ η συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE