Οι λεπτομέρειες για την κηδεία του Σωκράτη Χάσικου

Οι λεπτομέρειες για την κηδεία του Σωκράτη Χάσικου

Με απόδοση τιμών θα τελεστεί την Κυριακή 11 Απριλίου στις 11.00 η κηδεία του πρώην Υπουργού Άμυνας και Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο χωριό Επισκοπειό.


Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Εντός του ιερού ναού θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Οι υπόλοιποι κρατικοί αξιωματούχοι που θα παρευρεθούν, θα παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο του ιερού ναού.
 
Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια ενώ παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στους Αντικαρκινικούς Συνδέσμους «Αραδοφνούσα» και ΠΑΣΥΚΑΦ.
 
Η τελετή της κηδείας του πρώην Υπουργού θα μεταδίδεται ζωντανά από το τηλεοπτικό κανάλι Omega.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE