ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ξέσπασμα της Ραφαέλας κατά της Αστυνομίας και των συμπολιτών της - Της έκλεισαν την θέση ΑμεΑ

Το ξέσπασμα της Ραφαέλας κατά της Αστυνομίας και των συμπολιτών της - Της έκλεισαν την θέση ΑμεΑ

Μπορεί να βρισκόμαστε στο 2021, μια χρονιά και δεκαετία με πολλά τεχνολογικά επιτεύγματα. Ωστόσο η ελλειψη κοινωνικής ευθύνης απο μερικούς πολίτες προκαλεί ταλαιπωρία σε κάποιους άλλους.


Ωστόσο αυτό που κάνει εντύπωση είναι ένα ποστ που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Ραφαέλα Μιλτιάδου , η οποία μίλησε για το τι βίωσε η ίδια ως ΑμεΑ στην Λευκωσία.

"Να ευχαριστήσω και δημοσίως τους συμπολίτες μου που με υποχρέωσαν να σπαταλήσω 1 ώρα προσπαθώντας να βρω λύση στην παράνομη στάθμευσή τους σε χώρο στην παλιά Λευκωσία. Να ευχαριστήσω και την Αστυνομία Κύπρου που με άφησε να περιμένω χωρίς αποτέλεσμα και δη την αγενέστατη και απαξιωτική συμπεριφορά αρμόδιου ατόμου στο τηλεφωνικό της κέντρο.

Δηλώνω την τεράστια μου απογοήτευση σταθμευοντας στη μέση ΔΥΟ χωρών στάθμευσης, γιατί ΝΑΙ χρειάζομαι χώρο για να κατεβάσω το αμαξίδιο μου, γιατί ΝΑΙ χρειάζομαι χώρο κοντά στον προορισμό μου, σε αντίθεση με ΣΕΝΑ και ΣΕΝΑ που μάλλον θα μπορούσατε απλά να περπατήσετε 10 λεπτάκια περισσότερο!

Επίσης να παρακαλέσω τους ομοϊδεατες φίλους μου να μην τα παρατάνε και να διεκδικούν όσα μας αξίζουν! "

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top