Φωτογραφίες: Η κακοκαιρία προκάλεσε ατυχήματα - Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας

Φωτογραφίες: Η κακοκαιρία προκάλεσε ατυχήματα - Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας

Οπως σας ενημερώσαμε και προηγουμένως , κλειστή είναι η μία λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία, λόγω δύο οδικών συγκρούσεων.


Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία συγκεκριμένα έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση η μία λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, μετά την έξοδο Ζυγίου.

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εξαιτίας και της έντονης χαλαζόπτωσης που επικρατεί στην περιοχή, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE