Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Με τα φώτα αναμμένα τα αυτοκίνητα

Έντονη βροχόπτωση  στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Με τα φώτα αναμμένα τα αυτοκίνητα

Απο το πρωί ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, οπως ανακοινώθηκε απο την Αστυνομία, είναι επικίνδυνος λόγω καιρικών συνθηκών.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, λόγω έντονης βροχόπτωσης καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE