Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Με τα φώτα αναμμένα τα αυτοκίνητα

Έντονη βροχόπτωση  στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Με τα φώτα αναμμένα τα αυτοκίνητα

Απο το πρωί ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, οπως ανακοινώθηκε απο την Αστυνομία, είναι επικίνδυνος λόγω καιρικών συνθηκών.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, λόγω έντονης βροχόπτωσης καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE