Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Με τα φώτα αναμμένα τα αυτοκίνητα

Έντονη βροχόπτωση  στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Με τα φώτα αναμμένα τα αυτοκίνητα

Απο το πρωί ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, οπως ανακοινώθηκε απο την Αστυνομία, είναι επικίνδυνος λόγω καιρικών συνθηκών.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, λόγω έντονης βροχόπτωσης καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE