Πίσω από τις λέξεις: Ο Τιμούρ μίλησε για… τελευταίο ματς και έριξε ξανά το μπαλάκι

Πίσω από τις λέξεις: Ο Τιμούρ μίλησε για… τελευταίο ματς και έριξε ξανά το μπαλάκι

Για μία ακόμη φορά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά από ένα παιχνίδι της Ανόρθωσης, ο Τιμούρ Κετσπάγια αναφέρθηκε με έμμεσο τρόπο στο συμβόλαιο του, ρίχνοντας το… “μπαλάκι” στη διοίκηση.

Το βράδυ του Σαββάτου  για παράδειγμα, είπε πως ο τελικός του κυπέλλου θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Αμμοχωστιανής ομάδας, αλλά μετά από ερώτηση που του έγινε, διευκρίνισε πως...η συνέχεια εδω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.