Δεν τα είδαν ΟΛΑ στο VAR - Γιατι 'φωνάζουν' στο ντέρμπι του Τσιρείου

Δεν τα είδαν ΟΛΑ στο VAR - Γιατι 'φωνάζουν' στο ντέρμπι του Τσιρείου

strong>Η πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης, ένιωσε ότι το ματς Απόλλων – Ομόνοια, δεν ήταν για το Cyprus Ληγκ, αλλά στο πλαίσιο πρωταθλήματος κάποιας άλλης χώρας. Απολαύσαμε το «σεμινάριο» του Ιταλού Μάρκο Γκουίντα και του συμπατριώτη συνεργάτη του στο VAR. 

Στον χθεσινό αγώνα του Τσιρείου, προσγειωθήκαμε (ανώμαλα) στην κυπριακή πραγματικότητα...EΔΩ τα όσα δεν 'είδε' το VAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE