Ρούκι της χρονιάς στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα βόλεϊ των ΗΠΑ ο Σιαπάνης

Ρούκι της χρονιάς στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα βόλεϊ των ΗΠΑ ο Σιαπάνης

Ο Σωτήρης Σιαπάνης ανακηρύχθηκε ως μέχρι στιγμής ρούκι της χρονιάς στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ύστερα από την παρουσία του για δώδεκα αγώνες στα αμερικανικά γήπεδα.


Πρόκειται για τεράστια διάκριση τόσο για τον ίδιο και για το κυπριακό βόλεϊ, αναφέρει η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
 
Ο Κύπριος διεθνής ακραίος σε οδηγεί την ομάδα του Ohio State έχοντας διψήφιους πόντους σε κάθε αγώνα που αγωνίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.