Ρούκι της χρονιάς στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα βόλεϊ των ΗΠΑ ο Σιαπάνης

Ρούκι της χρονιάς στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα βόλεϊ των ΗΠΑ ο Σιαπάνης

Ο Σωτήρης Σιαπάνης ανακηρύχθηκε ως μέχρι στιγμής ρούκι της χρονιάς στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ύστερα από την παρουσία του για δώδεκα αγώνες στα αμερικανικά γήπεδα.


Πρόκειται για τεράστια διάκριση τόσο για τον ίδιο και για το κυπριακό βόλεϊ, αναφέρει η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
 
Ο Κύπριος διεθνής ακραίος σε οδηγεί την ομάδα του Ohio State έχοντας διψήφιους πόντους σε κάθε αγώνα που αγωνίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE