Survivor 4: Η παραγωγή παίρνει τα κινητά από τους εργαζόμενους

Survivor 4: Η παραγωγή παίρνει τα κινητά από τους εργαζόμενους

Η κατάσταση ξεφεύγει στο φετινό Survivor, επεκτεινόμενη μέχρι και στους ανθρώπους της παραγωγής, με τους οποίους ο Ατζούν φαίνεται να έχει γίνει έξαλλος, μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του και παίρνοντας μέτρα, ώστε να σταματήσουν να έρχονται στην Ελλάδα διαρροές, οι οποίες μπορεί να πλήξουν το ριάλιτι.

Από την αρχή της χρονιάς, άλλωστε, ο Τούρκος παραγωγός δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για τα spoilers, που κυκλοφορούν στις ιστοσελίδες και στις εκπομπές, επιχειρώντας διαρκώς να σταματήσει αυτά να διαρρέουν. Από τις αποχωρήσεις παικτών στους καυγάδες που υπάρχουν στην παραλία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Socialista.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.