Survivor 4: Η παραγωγή παίρνει τα κινητά από τους εργαζόμενους

Survivor 4: Η παραγωγή παίρνει τα κινητά από τους εργαζόμενους

Η κατάσταση ξεφεύγει στο φετινό Survivor, επεκτεινόμενη μέχρι και στους ανθρώπους της παραγωγής, με τους οποίους ο Ατζούν φαίνεται να έχει γίνει έξαλλος, μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του και παίρνοντας μέτρα, ώστε να σταματήσουν να έρχονται στην Ελλάδα διαρροές, οι οποίες μπορεί να πλήξουν το ριάλιτι.

Από την αρχή της χρονιάς, άλλωστε, ο Τούρκος παραγωγός δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για τα spoilers, που κυκλοφορούν στις ιστοσελίδες και στις εκπομπές, επιχειρώντας διαρκώς να σταματήσει αυτά να διαρρέουν. Από τις αποχωρήσεις παικτών στους καυγάδες που υπάρχουν στην παραλία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Socialista.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.