Survivor 4: Η παραγωγή παίρνει τα κινητά από τους εργαζόμενους

Survivor 4: Η παραγωγή παίρνει τα κινητά από τους εργαζόμενους

Η κατάσταση ξεφεύγει στο φετινό Survivor, επεκτεινόμενη μέχρι και στους ανθρώπους της παραγωγής, με τους οποίους ο Ατζούν φαίνεται να έχει γίνει έξαλλος, μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του και παίρνοντας μέτρα, ώστε να σταματήσουν να έρχονται στην Ελλάδα διαρροές, οι οποίες μπορεί να πλήξουν το ριάλιτι.

Από την αρχή της χρονιάς, άλλωστε, ο Τούρκος παραγωγός δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για τα spoilers, που κυκλοφορούν στις ιστοσελίδες και στις εκπομπές, επιχειρώντας διαρκώς να σταματήσει αυτά να διαρρέουν. Από τις αποχωρήσεις παικτών στους καυγάδες που υπάρχουν στην παραλία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Socialista.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE