Γυναίκα με κορωνοϊό γέννησε για πρώτη φορά φυσιολογικά στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Γυναίκα με κορωνοϊό γέννησε για πρώτη φορά φυσιολογικά στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Τη δυσκολία να πραγματοποιήσουν φυσιολογικό τοκετό σε γυναίκα που είναι θετική στον κορωνοϊό, αντιμετώπισαν χθες Κυριακή 11 Απριλίου μέλη του προσωπικού της Γυναικολογικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την πρώτη γυναίκα θετική στον κορωνοϊό, η οποία προχώρησε σε φυσιολογική γέννα, αφού μέχρι στιγμής στην Κύπρο έχουν προηγηθεί ακόμη δύο με καισαρική τομή σε ειδικά διαμορφωμένα χειρουργεία.

Για τον τοκετό χρειάστηκε να ετοιμαστεί ειδικό δωμάτιο στον θάλαμο κορωνοϊού, που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο, έτσι ώστε να μπορεί να εξασφαλιστεί με ασφάλεια ο φτυσιολογικός τοκετός σε γυναίκες που είναι θετικές στον ιό.

Η μητέρα και το νεογέννητο μωρό της είναι καλά στην υγεία τους, ενώ αναμένεται να εξεταστεί για κορωνοϊό και το νεογέννητο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE