Γυναίκα με κορωνοϊό γέννησε για πρώτη φορά φυσιολογικά στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Γυναίκα με κορωνοϊό γέννησε για πρώτη φορά φυσιολογικά στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Τη δυσκολία να πραγματοποιήσουν φυσιολογικό τοκετό σε γυναίκα που είναι θετική στον κορωνοϊό, αντιμετώπισαν χθες Κυριακή 11 Απριλίου μέλη του προσωπικού της Γυναικολογικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την πρώτη γυναίκα θετική στον κορωνοϊό, η οποία προχώρησε σε φυσιολογική γέννα, αφού μέχρι στιγμής στην Κύπρο έχουν προηγηθεί ακόμη δύο με καισαρική τομή σε ειδικά διαμορφωμένα χειρουργεία.

Για τον τοκετό χρειάστηκε να ετοιμαστεί ειδικό δωμάτιο στον θάλαμο κορωνοϊού, που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο, έτσι ώστε να μπορεί να εξασφαλιστεί με ασφάλεια ο φτυσιολογικός τοκετός σε γυναίκες που είναι θετικές στον ιό.

Η μητέρα και το νεογέννητο μωρό της είναι καλά στην υγεία τους, ενώ αναμένεται να εξεταστεί για κορωνοϊό και το νεογέννητο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξελίξεις με την επιδότηση επιτοκίου στεγαστικών δανείων - Απορρίφθηκε η αναπομπή του ΠτΔ για τον Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών

Εξελίξεις με την επιδότηση επιτοκίου στεγαστικών δανείων - Απορρίφθηκε η αναπομπή του ΠτΔ για τον Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών

Η Ολομέλεια της Βουλής απέρριψε την αναπομπή του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον τροποποιητικό νόμο που αφορά τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE