Αβέρωφ: «Έχω εμβολιαστεί με το AstraZeneca, θέλω να συγχαρώ όλους» -ΒΙΝΤΕΟ

Αβέρωφ: «Έχω εμβολιαστεί με το AstraZeneca, θέλω να συγχαρώ όλους» -ΒΙΝΤΕΟ

Eμβολιάστηκε κατά της νόσου Covid-19 το πρωί της Δευτέρας (12/4) ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.  

Έπειτα παραχώρησε δηλώσεις λέγοντας ότι «ήρθε η ώρα και της δικής μου ηλικίας, μόλις έχω εμβολιαστεί με το AstraZeneca σε μια εξαιρετική οργάνωση και θέλω να συγχαρώ τους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας, τον φίλο Υπουργό Υγείας και όλους τους συνεργάτες του αλλά και να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον άψογο τρόπο που κάνουν τους εμβολιασμούς.

Ο τόπος μας θα πάει μπροστά, θα πετύχουμε αυτό που πρέπει την ανοσία της αγέλης εάν όλοι εμπιστευτούμε τα αδειοδοτημένα εμβόλια και προχωρήσουμε στους απαραίτητους εμβολιασμούς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE