Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.
 th.jpg)
Ανακοίνωση Τύπου αναφέρει ότι μιλώντας εκ μέρους των κοινοτήτων της περιοχής, o κοινοτάρχης Μιτσερού Ανδρέας Κυριάκου και εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Κοινότητες εν Δράσει ο Λεόντιος Φιλοθέου, έστειλαν το μήνυμα ότι η περιοχή όχι μόνο δεν σηκώνει άλλη επιβάρυνση, αλλά πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν διαδικασίας αποφόρτισης της περιοχής από τις οχληρές δραστηριότητες.
Η περιοχή, ανέφεραν, έχει πληρώσει βαρύ τίμημα από τη λειτουργία μεταλλείων, λατομείων, κτηνοτροφικών μονάδων και σφαγείων, τα οποία προκαλούν σωρεία προβλημάτων στην περιοχή όπως οχληρία, οσμές, σκόνη και ρύπανση στο περιβάλλον.
Τέλος εξέφρασαν την αποφασιστικότητα τους για συνέχιση των διαμαρτυριών με δυναμικά μέτρα.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




