Μέρκελ: Το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι το χειρότερα για εμάς

Μέρκελ: Το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι το χειρότερα για εμάς

Η Γερμανίδα καγκελάριος χαρακτήρισε υπερβολικά υψηλούς τους αριθμούς των κρουσμάτων στη χώρα της

«Υπερβολικά υψηλοί» είναι οι αριθμοί των κρουσμάτων του κορωνοϊού, δήλωσε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, επισημαίνοντας ότι το τρίτο κύμα «είναι για μας ίσως και το χειρότερο».

Μιλώντας σήμερα στα εγκαίνια της - φέτος ψηφιακής - Έκθεσης του Ανόβερου, η Καγκελάριος περιέγραψε ως εξαιρετικά δύσκολη την κατάσταση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τόνισε ότι, προκειμένου να σπάσει το τρίτο κύμα, «το σημαντικότερο όπλο είναι ο εμβολιασμός».

Τα τεστ, πρόσθεσε, μας βοηθούν να χτίσουμε μια γέφυρα, μέχρι να δούμε την επίδραση της ανοσοποίησης.

Νωρίτερα σήμερα, ο Πέτερ Λίζε, ευρωβουλευτής του κόμματος της Γερμανίδας καγκελαρίου, υποδέχτηκε με θετικό τρόπο την έναρξη διανομής δόσεων εμβολίου της Johnson & Johnson στα κράτη - μέλη της ΕΕ, λέγοντας: «Η Johnson & Johnson αρχίζει σήμερα να στέλνει το εμβόλιο στην ΕΕ. Πολύ καλά νέα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE