Μέρκελ: Το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι το χειρότερα για εμάς

Μέρκελ: Το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι το χειρότερα για εμάς

Η Γερμανίδα καγκελάριος χαρακτήρισε υπερβολικά υψηλούς τους αριθμούς των κρουσμάτων στη χώρα της

«Υπερβολικά υψηλοί» είναι οι αριθμοί των κρουσμάτων του κορωνοϊού, δήλωσε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, επισημαίνοντας ότι το τρίτο κύμα «είναι για μας ίσως και το χειρότερο».

Μιλώντας σήμερα στα εγκαίνια της - φέτος ψηφιακής - Έκθεσης του Ανόβερου, η Καγκελάριος περιέγραψε ως εξαιρετικά δύσκολη την κατάσταση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τόνισε ότι, προκειμένου να σπάσει το τρίτο κύμα, «το σημαντικότερο όπλο είναι ο εμβολιασμός».

Τα τεστ, πρόσθεσε, μας βοηθούν να χτίσουμε μια γέφυρα, μέχρι να δούμε την επίδραση της ανοσοποίησης.

Νωρίτερα σήμερα, ο Πέτερ Λίζε, ευρωβουλευτής του κόμματος της Γερμανίδας καγκελαρίου, υποδέχτηκε με θετικό τρόπο την έναρξη διανομής δόσεων εμβολίου της Johnson & Johnson στα κράτη - μέλη της ΕΕ, λέγοντας: «Η Johnson & Johnson αρχίζει σήμερα να στέλνει το εμβόλιο στην ΕΕ. Πολύ καλά νέα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Τα πρώτα συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Συμφώνου για τη Μεσόγειο θα παρουσιαστούν στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 23ης και 24ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE