ΠΑΦΟΣ: Πήγε να παραλάβει το πακέτο και του φόρεσαν χειροπέδες - Σε αντλίες νερού κρυμμένο το 'εμπόρευμα'

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να παραλάβει το πακέτο και του φόρεσαν χειροπέδες - Σε αντλίες νερού κρυμμένο το 'εμπόρευμα'

Χειροπέδες σε 36χρονο από τη Λεμεσό πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας 12/4 η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος ήταν ο παραλήπτης πακέτου που έφτασε από Βουλγαρία σε εταιρία φύλαξης και διανομής πακέτων ωστόσο η ΥΚΑΝ είχε ήδη πληροφορία για παράνομες δραστηριότητες.

Μετέβησαν στο χώρο όπου εντοπίστηκε πως στο πακέτο υπήρχαν κρυμμένα 5 κιλά κάνναβης σε αντλίες πίεσης νερού και όταν ο 36χρονος εμφανίστηκε για την παραλαβή του φόρεσαν χειροπέδες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.