Επέστρεψε στο MasterChef και έγινε χαμός στον εξώστη – «Αφού ήρθα, θα μείνω»

Επέστρεψε στο MasterChef και έγινε χαμός στον εξώστη – «Αφού ήρθα, θα μείνω»

Για δεύτερη φορά στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκε 12 παλαιότεροι παίκτες με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν την ευκαιρία να μπουν ξανά στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Στην πρώτη δοκιμασία, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, οι επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη δοκιμασία ή να δουν για τελευταία φορά την πόρτα της εξόδο. Για έναν ή μία, όμως, η υπόθεση «δεύτερη ευκαιρία» θα λάμβανε happy end από την πρώτη αυτή δοκιμασία ως το καλύερο πιάτο!


Σε αυτή τη θέση βρέθηκαν με το ένα πόδι η Μαργαρίτα Νικολαϊδη και η Μαρίνα Ντεμολλάι. Οι τρεις κριτές του MasterChef έπρεπε να ανακοινώσουν ποια εκ των δύο επιστρέφει στον διαγωνισμό!

Έτσι, έχοντας μια δύσκολη διαδικασία προς την απόφαση, εκείνη που πήρε το πρώτο εισιτήριο για την επιστροφή στο MasterChef είναι η… Μαργαρίτα Νικολαϊδη!

Ακούγοντας, δε, το όνομα της από τα χείλη των κριτών, τόσο η ίδια όσο και οι περισσότεροι συμπαίκτες της στον εξώστη δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE