Ανείπωτη τραγωδία με βρέφος στη Λεμεσό - Το μετέφεραν στο Νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη νεκρό

Ανείπωτη τραγωδία με βρέφος στη Λεμεσό - Το μετέφεραν στο Νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη νεκρό

Τραγωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό, δύο περίπου ώρες μετά τα μεσάνυχτα.

Πιο συγκεκριμένα χθες βράδυ στις 2 τα ξημερώματα, αγοράκι δύο μηνών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγοράκι εντοπίστηκε από τους γονείς του, συριακής καταγωγής αναίσθητο στο κρεβάτι.

Έπειτα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύντομα αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE