Εξιτήριο για τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο – Τα συγκινητικά λόγια στους γιατρούς: «Μου έσωσαν την ζωή»

Εξιτήριο για τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο – Τα συγκινητικά λόγια στους γιατρούς: «Μου έσωσαν την ζωή»

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λεμεσού πήρε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε ανάρτηση του, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, ευχαριστεί τους εξαιρετικούς γιατρούς, που όπως έγραψε του έσωσαν την ζωή.

«Πήρα εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λ/σου μετά από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού,ενοχοποιείται το covid 19. Ευχαριστώ απο καρδιάς τους εξαιρετικούς γιατρούς που έσωσαν την ζωή μου κ το νοσηλευτικό προσωπικό για την υψηλή ποιότητα φροντίδας. Είναι όλοι υπέροχοι.», έγραψε στην ανάρτηση του.

Υπενθυμίζουμε πως διακομίσθηκε την Τρίτη 06/04, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς παρουσίασε πόνους στο στήθος, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν στένωση δύο αρτηριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE