Εξιτήριο για τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο – Τα συγκινητικά λόγια στους γιατρούς: «Μου έσωσαν την ζωή»

Εξιτήριο για τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο – Τα συγκινητικά λόγια στους γιατρούς: «Μου έσωσαν την ζωή»

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λεμεσού πήρε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε ανάρτηση του, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, ευχαριστεί τους εξαιρετικούς γιατρούς, που όπως έγραψε του έσωσαν την ζωή.

«Πήρα εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λ/σου μετά από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού,ενοχοποιείται το covid 19. Ευχαριστώ απο καρδιάς τους εξαιρετικούς γιατρούς που έσωσαν την ζωή μου κ το νοσηλευτικό προσωπικό για την υψηλή ποιότητα φροντίδας. Είναι όλοι υπέροχοι.», έγραψε στην ανάρτηση του.

Υπενθυμίζουμε πως διακομίσθηκε την Τρίτη 06/04, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς παρουσίασε πόνους στο στήθος, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν στένωση δύο αρτηριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE