Εξιτήριο για τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο – Τα συγκινητικά λόγια στους γιατρούς: «Μου έσωσαν την ζωή»

Εξιτήριο για τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο – Τα συγκινητικά λόγια στους γιατρούς: «Μου έσωσαν την ζωή»

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λεμεσού πήρε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε ανάρτηση του, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, ευχαριστεί τους εξαιρετικούς γιατρούς, που όπως έγραψε του έσωσαν την ζωή.

«Πήρα εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λ/σου μετά από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού,ενοχοποιείται το covid 19. Ευχαριστώ απο καρδιάς τους εξαιρετικούς γιατρούς που έσωσαν την ζωή μου κ το νοσηλευτικό προσωπικό για την υψηλή ποιότητα φροντίδας. Είναι όλοι υπέροχοι.», έγραψε στην ανάρτηση του.

Υπενθυμίζουμε πως διακομίσθηκε την Τρίτη 06/04, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς παρουσίασε πόνους στο στήθος, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν στένωση δύο αρτηριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE