Εξιτήριο για τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο – Τα συγκινητικά λόγια στους γιατρούς: «Μου έσωσαν την ζωή»

Εξιτήριο για τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο – Τα συγκινητικά λόγια στους γιατρούς: «Μου έσωσαν την ζωή»

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λεμεσού πήρε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε ανάρτηση του, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, ευχαριστεί τους εξαιρετικούς γιατρούς, που όπως έγραψε του έσωσαν την ζωή.

«Πήρα εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λ/σου μετά από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού,ενοχοποιείται το covid 19. Ευχαριστώ απο καρδιάς τους εξαιρετικούς γιατρούς που έσωσαν την ζωή μου κ το νοσηλευτικό προσωπικό για την υψηλή ποιότητα φροντίδας. Είναι όλοι υπέροχοι.», έγραψε στην ανάρτηση του.

Υπενθυμίζουμε πως διακομίσθηκε την Τρίτη 06/04, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς παρουσίασε πόνους στο στήθος, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν στένωση δύο αρτηριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.