ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε ανήλικο για την έκρηξη σε κουρείο- Εγινε ρίψη χειροβομβίδας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε ανήλικο για την έκρηξη σε κουρείο- Εγινε ρίψη χειροβομβίδας

Στη σύλληψη 17χρονου προχώρησε την Τρίτη 13/4 η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης η σύλληψη του ανήλικου με δικαστικό ένταλμα έγινε για υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ρίψη χειροβομβδίας σε κουρείο στη Λευκωσία τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Απριλίου.

Όπως είχε ανακοινώσει η Αστυνομια για το συμβάν, γύρω στις 3.50π.μ. στις 4/4 λήφθηκε πληροφορία, ότι άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδα η οποία εξερράγη εντός κουρείου στη Λευκωσία. Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά σε καρέκλα λουτήρα του κουρείου, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στη σκηνή έσπευσε άμεσα ένας εκ των ιδιοκτητών του κουρείου, ο οποίος κατέσβησε τη φωτιά προτού επεκταθεί και ακολούθως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE