ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κινητή «βόμβα» το όχημα 22χρονου – Πιάστηκε με 21.000 κροτίδες στο καπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Κινητή «βόμβα» το όχημα 22χρονου – Πιάστηκε με 21.000 κροτίδες στο καπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Έτριβαν» τα μάτια τους οι Αστυνομικοί όταν άνοιξαν το καπό αυτοκινήτου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τρίτης 13/4 μετά από σχετική πληροφορία που έφτασε στην Αστυνομία, μέλη της Δύναμης έθεσαν υπό παρακολούθηση όχημα στην περιοχή της Λακατάμιας.

Σε κάποια στιγμή πλησίασε 22χρονος και άνοιξε το καπό με τους Αστυνομικούς, να τον πλησιάζουν και να του περνούν χειροπέδες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο νεαρός φαίνεται να έχει πουλήσει κάποια ποσότητα των κροτίδων και των φωτοβολίδων με αποτέλεσμα η παράνομη δραστηριότητα του να φτάσει στα «αυτιά» της Αστυνομίας.

Όπως πληροφορούμαστε μετά από καταμέτρηση που κράτησε ώρες, εντοπίστηκαν 21.000 και πλέον κροτίδες ενώ τις 3.000 ξεπερνούσαν και τα πυροτεχνήματα-φωτοβολίδες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Η επιστροφή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, έρχεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική αδιαλλαξία δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, ενώ η πραγματικότητα στο έδαφος διαψεύδει καθημερινά κάθε προσπάθεια εξωραϊσμού. Την ίδια ώρα που οι διεθνείς αξιωματούχοι ετοιμάζονται για συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πέντε Ελληνοκύπριοι παραμένουν παράνομα κρατούμενοι στα κατεχόμενα — μια πειρατική ενέργεια, που θυμίζει περισσότερο καθεστώς εκβιασμού παρά σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE