ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κινητή «βόμβα» το όχημα 22χρονου – Πιάστηκε με 21.000 κροτίδες στο καπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Κινητή «βόμβα» το όχημα 22χρονου – Πιάστηκε με 21.000 κροτίδες στο καπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Έτριβαν» τα μάτια τους οι Αστυνομικοί όταν άνοιξαν το καπό αυτοκινήτου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τρίτης 13/4 μετά από σχετική πληροφορία που έφτασε στην Αστυνομία, μέλη της Δύναμης έθεσαν υπό παρακολούθηση όχημα στην περιοχή της Λακατάμιας.

Σε κάποια στιγμή πλησίασε 22χρονος και άνοιξε το καπό με τους Αστυνομικούς, να τον πλησιάζουν και να του περνούν χειροπέδες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο νεαρός φαίνεται να έχει πουλήσει κάποια ποσότητα των κροτίδων και των φωτοβολίδων με αποτέλεσμα η παράνομη δραστηριότητα του να φτάσει στα «αυτιά» της Αστυνομίας.

Όπως πληροφορούμαστε μετά από καταμέτρηση που κράτησε ώρες, εντοπίστηκαν 21.000 και πλέον κροτίδες ενώ τις 3.000 ξεπερνούσαν και τα πυροτεχνήματα-φωτοβολίδες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE