ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κινητή «βόμβα» το όχημα 22χρονου – Πιάστηκε με 21.000 κροτίδες στο καπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Κινητή «βόμβα» το όχημα 22χρονου – Πιάστηκε με 21.000 κροτίδες στο καπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Έτριβαν» τα μάτια τους οι Αστυνομικοί όταν άνοιξαν το καπό αυτοκινήτου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τρίτης 13/4 μετά από σχετική πληροφορία που έφτασε στην Αστυνομία, μέλη της Δύναμης έθεσαν υπό παρακολούθηση όχημα στην περιοχή της Λακατάμιας.

Σε κάποια στιγμή πλησίασε 22χρονος και άνοιξε το καπό με τους Αστυνομικούς, να τον πλησιάζουν και να του περνούν χειροπέδες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο νεαρός φαίνεται να έχει πουλήσει κάποια ποσότητα των κροτίδων και των φωτοβολίδων με αποτέλεσμα η παράνομη δραστηριότητα του να φτάσει στα «αυτιά» της Αστυνομίας.

Όπως πληροφορούμαστε μετά από καταμέτρηση που κράτησε ώρες, εντοπίστηκαν 21.000 και πλέον κροτίδες ενώ τις 3.000 ξεπερνούσαν και τα πυροτεχνήματα-φωτοβολίδες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE