Πετούσε σε κατοικημένη περιοχή - Οδηγούσε με 122 χιλιόμετρα αντί 65

Πετούσε σε κατοικημένη περιοχή - Οδηγούσε με 122 χιλιόμετρα αντί 65

Στη σύλληψη άνδρα, ηλικίας 21 ετών, που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, στην επαρχία Αμμοχώστου, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.50μ.μ. χθες, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 122 χιλιομέτρων την ώρα, αντί 65.

Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 21χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Αμμοχώστου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για εκδίκαση της υπόθεσης.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.