Πετούσε σε κατοικημένη περιοχή - Οδηγούσε με 122 χιλιόμετρα αντί 65

Πετούσε σε κατοικημένη περιοχή - Οδηγούσε με 122 χιλιόμετρα αντί 65

Στη σύλληψη άνδρα, ηλικίας 21 ετών, που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, στην επαρχία Αμμοχώστου, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.50μ.μ. χθες, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 122 χιλιομέτρων την ώρα, αντί 65.

Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 21χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Αμμοχώστου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για εκδίκαση της υπόθεσης.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.