Προσοχή στη Λεμεσό - Κλέβουν υαλοκαθαριστηρες απο τα αυτοκίνητα και επιστρέφουν να τους πωλήσουν

Προσοχή στη Λεμεσό - Κλέβουν υαλοκαθαριστηρες απο τα αυτοκίνητα και επιστρέφουν να τους πωλήσουν

Αρκετές είναι οι καταγγελίες και ισχυρισμοί πολιτών για ύποπτες κινήσεις στην Λεμεσό, προσώπων , τα οποία πλησιάζουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα και αφαιρούν απο πάνω τους υαλοκαθαριστηρες. 

Στην συνέχεια οπως αναφέρουν, επιστρέφουν και πωλούν αυτά που έχουν "κλέψει" απο τα αυτοκίνητα.

Να σημειωθεί ότι το φαινόμενο παρατηρήθηκε σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, με κύριες αναφορές σε Πολεμίδια και Εναέριο. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα πρόσωπα αυτά στοχεύουν σε αυτοκίνητα παρόμοιας κατασκευής και μαζικής κυκλοφορίας , με κοινά χαρακτηριστικά στους υαλοκαθαριστηρες, ενώ πιο έντονο παρατηρείται το φαινόμενο κατα τις πιο βροχερές ημέρες.

Οπως αναφέρουν πολίτες έχουν αναφέρει τα περιστατικά στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.