ΔΗΣΥ για κρατικές εγγυήσεις: «Θα μείνουμε στο θετικό της ανώμαλης αναδίπλωσης του Ν.Παπαδόπουλου»

ΔΗΣΥ για κρατικές εγγυήσεις: «Θα μείνουμε στο θετικό της ανώμαλης αναδίπλωσης του Ν.Παπαδόπουλου»

Για «ανώμαλη αναδίπλωση» ως προς το θέμα των κρατικών εγγυήσεων από μεριάς του ΔΗΚΟ κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ.

«Ως Δημοκρατικός Συναγερμός, για το καλό της κυπριακής οικονομίας όσο αφορά το θέμα των κρατικών εγγυήσεων, θα μείνουμε στο θετικό της ανώμαλης αναδίπλωσης του Νικόλα Παπαδόπουλου. 

Ευχόμαστε να δούμε για το καλό της κοινωνίας και ανάλογη αναδίπλωση για τις μεταρρυθμίσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δικαιοσύνης», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Στις 11 σήμερα το πρωί, πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στην παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE