Σε εξέλιξη διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για τα θύματα του Μεταξά

Σε εξέλιξη διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για τα θύματα του Μεταξά

Με βαλίτσες που έχουν πάνω τις φωτογραφίες των γυναικών που σκότωσε ο κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς πραγματοποιούν σήμερα (14/4) πορεία διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό πολίτες.

Μαυροφορημένες γυναίκες ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες για τους χειρισμούς της Αστυνομίας  που είχαν ως αποτέλεσμα τα εφτά εγκλήματα του Νίκο Μεταξά

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο και όχι μόνο. Δύο χρόνια έχουν περάσει από την αποκάλυψη των δολοφονιών πέντε γυναικών και δύο ανήλικων παιδιών. Ο Νίκος Μεταξάς καταδικάστηκε σε επτά φορές ισόβια για τους επτά φόνους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Η υπόθεση του βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να ιδωθεί απλώς ως ένα ακόμη επεισόδιο ψηφιακής παραπληροφόρησης. Ούτε μπορεί να κριθεί αποκλειστικά στη βάση του αν πρόκειται για αυθεντικό υλικό ή προϊόν μοντάζ.

BEST OF TOTHEMAONLINE