Σε εξέλιξη διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για τα θύματα του Μεταξά

Σε εξέλιξη διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για τα θύματα του Μεταξά

Με βαλίτσες που έχουν πάνω τις φωτογραφίες των γυναικών που σκότωσε ο κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς πραγματοποιούν σήμερα (14/4) πορεία διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό πολίτες.

Μαυροφορημένες γυναίκες ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες για τους χειρισμούς της Αστυνομίας  που είχαν ως αποτέλεσμα τα εφτά εγκλήματα του Νίκο Μεταξά

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο και όχι μόνο. Δύο χρόνια έχουν περάσει από την αποκάλυψη των δολοφονιών πέντε γυναικών και δύο ανήλικων παιδιών. Ο Νίκος Μεταξάς καταδικάστηκε σε επτά φορές ισόβια για τους επτά φόνους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE