Σε εξέλιξη διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για τα θύματα του Μεταξά

Σε εξέλιξη διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για τα θύματα του Μεταξά

Με βαλίτσες που έχουν πάνω τις φωτογραφίες των γυναικών που σκότωσε ο κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς πραγματοποιούν σήμερα (14/4) πορεία διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό πολίτες.

Μαυροφορημένες γυναίκες ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες για τους χειρισμούς της Αστυνομίας  που είχαν ως αποτέλεσμα τα εφτά εγκλήματα του Νίκο Μεταξά

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο και όχι μόνο. Δύο χρόνια έχουν περάσει από την αποκάλυψη των δολοφονιών πέντε γυναικών και δύο ανήλικων παιδιών. Ο Νίκος Μεταξάς καταδικάστηκε σε επτά φορές ισόβια για τους επτά φόνους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE