«Έφυγε» από τη ζωή η σύζυγος του Πόλυ Πολυβίου, Γεωργία

 «Έφυγε» από τη ζωή η σύζυγος του Πόλυ Πολυβίου, Γεωργία

Σε πένθος βυθίστηκαν οικογένεια, συγγενείς και φίλοι από το χαμό της Γεωργίας Πολυβίου, σύζυγος του νομικού Πόλυ Πολυβίου σε ηλικία 63 ετών.

Η Γεωργία Πολυβίου είχε έντονη φιλανθρωπική δράση και συμμετοχή σε σωματεία. Σε ανάρτηση στα social media το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες όπου ήταν πρόεδρος από το 2005 μέχρι και σήμερα έγραψε:

«Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες με τεράστια θλίψη και πόνο ψυχής ανακοινώνει ότι σήμερα έχασε την Γεωργία Πολυβίου την Πρόεδρο και  ψυχή του Σωματείου. Η Γεωργία αφιέρωσε την ζωή της στην ανιδιοτελή προσφορά προς τους συνανθρώπους της. Για την οικογένεια των Αλκυονίδων η απώλεια της αφήνει ένα τεράστιο δυσαναπλήρωτο κενό. Αιώνια η μνήμη της».

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της από το Themaonline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Μία ιστορική στιγμή για την Κύπρο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου με την Άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε ένα γεμάτο διήμερο σε Αγία Νάπα και Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE