«Έφυγε» από τη ζωή η σύζυγος του Πόλυ Πολυβίου, Γεωργία

 «Έφυγε» από τη ζωή η σύζυγος του Πόλυ Πολυβίου, Γεωργία

Σε πένθος βυθίστηκαν οικογένεια, συγγενείς και φίλοι από το χαμό της Γεωργίας Πολυβίου, σύζυγος του νομικού Πόλυ Πολυβίου σε ηλικία 63 ετών.

Η Γεωργία Πολυβίου είχε έντονη φιλανθρωπική δράση και συμμετοχή σε σωματεία. Σε ανάρτηση στα social media το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες όπου ήταν πρόεδρος από το 2005 μέχρι και σήμερα έγραψε:

«Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες με τεράστια θλίψη και πόνο ψυχής ανακοινώνει ότι σήμερα έχασε την Γεωργία Πολυβίου την Πρόεδρο και  ψυχή του Σωματείου. Η Γεωργία αφιέρωσε την ζωή της στην ανιδιοτελή προσφορά προς τους συνανθρώπους της. Για την οικογένεια των Αλκυονίδων η απώλεια της αφήνει ένα τεράστιο δυσαναπλήρωτο κενό. Αιώνια η μνήμη της».

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της από το Themaonline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect