Θα ρισκάρει ο Τιμούρ;

Θα ρισκάρει ο Τιμούρ;

Στο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα, ο Τιμούρ Κετσπάγια διέψευσε τις προβλέψεις για ροτέισιον, παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σε σχέση με τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και το ίδιο έπραξε και στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Αποτελεί ερωτηματικό όμως αν θα συνεχίσει την ίδια τακτική ο Γεωργιανός τεχνικός και στο αυριανό ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια ή αν θα δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες του ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού της ερχόμενης Τετάρτης (21/04) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όπου παίζεται ουσιαστικά όλη η χρονιά για την “Κυρία”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE