Θα ρισκάρει ο Τιμούρ;

Θα ρισκάρει ο Τιμούρ;

Στο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα, ο Τιμούρ Κετσπάγια διέψευσε τις προβλέψεις για ροτέισιον, παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σε σχέση με τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και το ίδιο έπραξε και στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Αποτελεί ερωτηματικό όμως αν θα συνεχίσει την ίδια τακτική ο Γεωργιανός τεχνικός και στο αυριανό ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια ή αν θα δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες του ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού της ερχόμενης Τετάρτης (21/04) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όπου παίζεται ουσιαστικά όλη η χρονιά για την “Κυρία”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE