Θα ρισκάρει ο Τιμούρ;

Θα ρισκάρει ο Τιμούρ;

Στο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα, ο Τιμούρ Κετσπάγια διέψευσε τις προβλέψεις για ροτέισιον, παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σε σχέση με τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και το ίδιο έπραξε και στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Αποτελεί ερωτηματικό όμως αν θα συνεχίσει την ίδια τακτική ο Γεωργιανός τεχνικός και στο αυριανό ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια ή αν θα δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες του ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού της ερχόμενης Τετάρτης (21/04) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όπου παίζεται ουσιαστικά όλη η χρονιά για την “Κυρία”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE