Δεν «κλείδωσε» τις αποφάσεις για το Πάσχα ο Πρόεδρος – «Δεν μπορώ να πω…»

Δεν «κλείδωσε» τις αποφάσεις για το Πάσχα ο Πρόεδρος – «Δεν μπορώ να πω…»

Τον κόσμο να προχωρήσει σε εμβολιασμό καλεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασίαδης, σε σημερινές του δηλώσεις. 

Όπως σημειώνει ο ΠτΔ «ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος προστασίας και αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού. Δεν μπορώ να πω πού θα κάνουμε το Πάσχα, αλλά αυτό που λέω είναι ότι παρουσιάζεται μια επιβαρυμένη υγειονομική κατάσταση.

Συνεχίζουμε τους εμβολιασμούς και η παράκληση μου είναι για άλλη μια φορά προς τον κάθε ένα και την κάθε μια, να αναλογιστούν ότι αυτό που μετρά είναι η ζωή τους και όχι οι ενδεχόμενες σπάνιες περιπτώσεις παρενεργειών από τον εμβολιασμό. Είναι ο μόνος τρόπος προστασίας και αντιμετώπισης του προβλήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE