Δεν «κλείδωσε» τις αποφάσεις για το Πάσχα ο Πρόεδρος – «Δεν μπορώ να πω…»

Δεν «κλείδωσε» τις αποφάσεις για το Πάσχα ο Πρόεδρος – «Δεν μπορώ να πω…»

Τον κόσμο να προχωρήσει σε εμβολιασμό καλεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασίαδης, σε σημερινές του δηλώσεις. 

Όπως σημειώνει ο ΠτΔ «ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος προστασίας και αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού. Δεν μπορώ να πω πού θα κάνουμε το Πάσχα, αλλά αυτό που λέω είναι ότι παρουσιάζεται μια επιβαρυμένη υγειονομική κατάσταση.

Συνεχίζουμε τους εμβολιασμούς και η παράκληση μου είναι για άλλη μια φορά προς τον κάθε ένα και την κάθε μια, να αναλογιστούν ότι αυτό που μετρά είναι η ζωή τους και όχι οι ενδεχόμενες σπάνιες περιπτώσεις παρενεργειών από τον εμβολιασμό. Είναι ο μόνος τρόπος προστασίας και αντιμετώπισης του προβλήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE