Δεν «κλείδωσε» τις αποφάσεις για το Πάσχα ο Πρόεδρος – «Δεν μπορώ να πω…»

Δεν «κλείδωσε» τις αποφάσεις για το Πάσχα ο Πρόεδρος – «Δεν μπορώ να πω…»

Τον κόσμο να προχωρήσει σε εμβολιασμό καλεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασίαδης, σε σημερινές του δηλώσεις. 

Όπως σημειώνει ο ΠτΔ «ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος προστασίας και αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού. Δεν μπορώ να πω πού θα κάνουμε το Πάσχα, αλλά αυτό που λέω είναι ότι παρουσιάζεται μια επιβαρυμένη υγειονομική κατάσταση.

Συνεχίζουμε τους εμβολιασμούς και η παράκληση μου είναι για άλλη μια φορά προς τον κάθε ένα και την κάθε μια, να αναλογιστούν ότι αυτό που μετρά είναι η ζωή τους και όχι οι ενδεχόμενες σπάνιες περιπτώσεις παρενεργειών από τον εμβολιασμό. Είναι ο μόνος τρόπος προστασίας και αντιμετώπισης του προβλήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE