ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Παράταση της λειτουργίας της ιστοσελίδας για στελέχωση των εκλογικών κέντρων

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Παράταση της λειτουργίας της ιστοσελίδας για στελέχωση των εκλογικών κέντρων

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει την παράταση της λειτουργίας της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy μέσω της οποίας δημόσιοι λειτουργοί και άνεργοι πτυχιούχοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για στελέχωση των εκλογικών κέντρων των Βουλευτικών Εκλογών της 30ης Μαΐου 2021.

Η ιστοσελίδα θα παραμείνει ενεργοποιημένη μέχρι και τα μεσάνυκτα της 21ης Απριλίου 2021.

Σημειώνεται ότι δεν θα γίνουν δεκτές έντυπες δηλώσεις, ενώ όσον αφορά τους άνεργους πτυχιούχους, δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι έχουν εγγραφεί στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.