ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Παράταση της λειτουργίας της ιστοσελίδας για στελέχωση των εκλογικών κέντρων

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Παράταση της λειτουργίας της ιστοσελίδας για στελέχωση των εκλογικών κέντρων

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει την παράταση της λειτουργίας της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy μέσω της οποίας δημόσιοι λειτουργοί και άνεργοι πτυχιούχοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για στελέχωση των εκλογικών κέντρων των Βουλευτικών Εκλογών της 30ης Μαΐου 2021.

Η ιστοσελίδα θα παραμείνει ενεργοποιημένη μέχρι και τα μεσάνυκτα της 21ης Απριλίου 2021.

Σημειώνεται ότι δεν θα γίνουν δεκτές έντυπες δηλώσεις, ενώ όσον αφορά τους άνεργους πτυχιούχους, δήλωση μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι έχουν εγγραφεί στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE