Survivor: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι καψούρης – Έχει κάνει σεξουαλική πράξη… μόνος του»

Survivor: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι καψούρης – Έχει κάνει σεξουαλική πράξη… μόνος του»

Την σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη εντός του Survivor και τι «δείχνουν» οι κινήσεις των κορμιών τους ανέλυσε η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Παρασκευής.

«Στη γλώσσα του σώματος… αγαπιούνται» ανέφερε αρχικά η κ. Χειρδάρη και πρόσθεσε: «Αν δείτε τον Σάκη, όταν μιλάει στη Μαριαλένα, όλο σκύβει, στη γλώσσα του σώματος αυτό σημαίνει ότι θες να τον αγκαλιάσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάμερες στα σχολεία θέτει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), υπενθυμίζοντας με νέα εγκύκλιο τις δεσμευτικές οδηγίες που οφείλουν να τηρούν οι σχολικές μονάδες σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και χρήση κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.