Κούβα χωρίς Κάστρο: Παραιτείται ο Ραούλ Κάστρο από επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος

Κούβα χωρίς Κάστρο: Παραιτείται ο Ραούλ Κάστρο από επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος

Ένα συγκινητικό βίντεο δείχνει πως και οι σκύλοι φέρονται όπως και οι άνθρωποι τουλάχιστον μπροστά στο θάνατο.

Συγκεκριμένα, μια μητέρα σκύλος έσκαψε έναν μικρό λάκκο για να θάψει τα νεκρά κουτάβια που έφερε στον κόσμο, διστάζοντας να τα αποχωριστεί. Το περιστατικό συνέβη στο Σουνζού στην κινεζική επαρχία Ανχούι, όπου ο σκύλος αντιμετώπισε κάποιες επιπλοκές κατά τη γέννα.

Το συγκινητικό βίντεο


Δύο κουτάβια όμως φαίνεται πως δεν τα κατάφεραν κατά τη διάρκεια του τοκετού και η μητέρα έσκαψε έναν λάκκο για να τα θάψει, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, κύριο Κιν. Μάλιστα, φαίνεται να κρατά στο στόμα της το ένα από τα δύο μικρά της και ο ιδιοκτήτης της να προσπαθεί να το τραβήξει, ωστόσο η μητέρα δείχνει να μην μπορεί να το αποχωριστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE