ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο με 28χρονο μοτοσικλετιστή - Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο

ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο με 28χρονο μοτοσικλετιστή - Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 23:00 χθες στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Χλώρακα, με τραυματία μοτοσικλετιστή. 

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας,  26χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου, ενώ οδηγούσε το όχημά του στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Χλώρακα με κατεύθυνση τη Κισσόνεργα, σε ένα σημείο του δρόμου, στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά ,σύμφωνα με την πορεία του, ανέκοψε την ευθεία πορεία και συγκρούστηκε με την εξ αντιθέτου με αυτόν μοτοσικλέτα που οδηγούσε  28χρονος.

Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής, που έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου .

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο  28χρονος δεν έφερε σοβαρά τραύματα ωστόσο κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE