Υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία Πάφου

Υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία Πάφου

Υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 02:00, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 20χρονος, με συνοδηγό 19χρονο και συνεπιβάτη στο πίσω κάθισμα 21χρονο. 

Στα τρία πρόσωπα επιβλήθηκαν εξώδικα πρόστιμα 300 ευρώ έκαστος για παράβαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, αφού παραβίασαν τις ώρες απαγόρευσης για την κυκλοφορία και επίσης τα τρία πιο πάνω πρόσωπα δεν έφεραν προστατευτικές μάσκες. 

Σε  προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ που έγινε στον οδηγό του οχήματος, η ένδειξη ήταν θετική και ακολούθως λήφθηκε τελικό δείγμα που θα σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο οδηγός με το όχημα του μεταφέρθηκαν στην Τροχαία Πάφου και το αυτοκίνητο κρατήθηκε για φύλαξη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται  από την Αστυνομία Πάφου .

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE