Τρόμος με αυτοκίνητο που μπήκε μέσα σε φούρνο στη Λάρνακα – Έτρεχαν να γλιτώσουν οι υπάλληλοι

Τρόμος με αυτοκίνητο που μπήκε μέσα σε φούρνο στη Λάρνακα – Έτρεχαν να γλιτώσουν οι υπάλληλοι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ξυλοφάγου, όταν όχημα ακινητοποιήθηκε κυριολεκτικά μέσα σε φούρνο.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και με ταχύτητα κατέληξε μέσα στο αρτοποιείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του υποστατικού υπήρχαν εργαζόμενοι, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν το όχημα απομακρύνθηκαν από την είσοδο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Στο υποστατικό έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές, ευτυχές είναι ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στον οδηγό και τους εργαζόμενους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE