Τρόμος με αυτοκίνητο που μπήκε μέσα σε φούρνο στη Λάρνακα – Έτρεχαν να γλιτώσουν οι υπάλληλοι

Τρόμος με αυτοκίνητο που μπήκε μέσα σε φούρνο στη Λάρνακα – Έτρεχαν να γλιτώσουν οι υπάλληλοι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ξυλοφάγου, όταν όχημα ακινητοποιήθηκε κυριολεκτικά μέσα σε φούρνο.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και με ταχύτητα κατέληξε μέσα στο αρτοποιείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του υποστατικού υπήρχαν εργαζόμενοι, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν το όχημα απομακρύνθηκαν από την είσοδο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Στο υποστατικό έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές, ευτυχές είναι ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στον οδηγό και τους εργαζόμενους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE