Τρόμος με αυτοκίνητο που μπήκε μέσα σε φούρνο στη Λάρνακα – Έτρεχαν να γλιτώσουν οι υπάλληλοι

Τρόμος με αυτοκίνητο που μπήκε μέσα σε φούρνο στη Λάρνακα – Έτρεχαν να γλιτώσουν οι υπάλληλοι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ξυλοφάγου, όταν όχημα ακινητοποιήθηκε κυριολεκτικά μέσα σε φούρνο.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και με ταχύτητα κατέληξε μέσα στο αρτοποιείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του υποστατικού υπήρχαν εργαζόμενοι, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν το όχημα απομακρύνθηκαν από την είσοδο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Στο υποστατικό έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές, ευτυχές είναι ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στον οδηγό και τους εργαζόμενους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE