Τρόμος με αυτοκίνητο που μπήκε μέσα σε φούρνο στη Λάρνακα – Έτρεχαν να γλιτώσουν οι υπάλληλοι

Τρόμος με αυτοκίνητο που μπήκε μέσα σε φούρνο στη Λάρνακα – Έτρεχαν να γλιτώσουν οι υπάλληλοι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ξυλοφάγου, όταν όχημα ακινητοποιήθηκε κυριολεκτικά μέσα σε φούρνο.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και με ταχύτητα κατέληξε μέσα στο αρτοποιείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του υποστατικού υπήρχαν εργαζόμενοι, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν το όχημα απομακρύνθηκαν από την είσοδο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Στο υποστατικό έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές, ευτυχές είναι ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στον οδηγό και τους εργαζόμενους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.