Τρόμος με αυτοκίνητο που μπήκε μέσα σε φούρνο στη Λάρνακα – Έτρεχαν να γλιτώσουν οι υπάλληλοι

Τρόμος με αυτοκίνητο που μπήκε μέσα σε φούρνο στη Λάρνακα – Έτρεχαν να γλιτώσουν οι υπάλληλοι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ξυλοφάγου, όταν όχημα ακινητοποιήθηκε κυριολεκτικά μέσα σε φούρνο.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και με ταχύτητα κατέληξε μέσα στο αρτοποιείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του υποστατικού υπήρχαν εργαζόμενοι, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν το όχημα απομακρύνθηκαν από την είσοδο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Στο υποστατικό έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές, ευτυχές είναι ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στον οδηγό και τους εργαζόμενους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έκτακτα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό: Μέχρι €2.500 αποζημίωση ανά ζώο - Ολες οι λεπτομέρειες

Έκτακτα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό: Μέχρι €2.500 αποζημίωση ανά ζώο - Ολες οι λεπτομέρειες

Η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου ανακοίνωσε το νέο πλαίσιο στήριξης για τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, έπειτα από συμφωνία με τις αγροτικές οργανώσεις και τους εκπροσώπους του κλάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE