Γνωστός τραγουδιστής πιάστηκε σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη – Πάνω από 20 συλλήψεις στο «ντου»

Γνωστός τραγουδιστής πιάστηκε σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη – Πάνω από 20 συλλήψεις στο «ντου»

Η επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της πλατείας Βάθη, σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη.

Πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θέλουν να έχουν συλληφθεί 20-30 άτομα μεταξύ αυτών και γνωστός τραγουδιστής.

Την επιχείρηση συνδράμουν και δυνάμεις της Ασφαλείας Αττικής. Επιβάλλονται πρόστιμα στους υπεύθυνους και τους παρευρισκόμενους, ενώ κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, από την ειδική υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο 1520.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.