Γνωστός τραγουδιστής πιάστηκε σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη – Πάνω από 20 συλλήψεις στο «ντου»

Γνωστός τραγουδιστής πιάστηκε σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη – Πάνω από 20 συλλήψεις στο «ντου»

Η επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της πλατείας Βάθη, σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη.

Πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θέλουν να έχουν συλληφθεί 20-30 άτομα μεταξύ αυτών και γνωστός τραγουδιστής.

Την επιχείρηση συνδράμουν και δυνάμεις της Ασφαλείας Αττικής. Επιβάλλονται πρόστιμα στους υπεύθυνους και τους παρευρισκόμενους, ενώ κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, από την ειδική υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο 1520.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.