Χειροπέδες σε 49χρονο για κατοχή αρχαιοτήτων

Χειροπέδες σε 49χρονο για κατοχή αρχαιοτήτων

Χειροπέδες σε 49χρονο πέρασαν οι Αρχές για κατοχή αρχαιοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και μέλος του Σταθμού Κελοκεδάρων, προχώρησαν σε έρευνα υποστατικού που ανήκει σε 49χρονο, στην περιοχή του Ύψωνα στην Λεμεσό.

Την ώρα της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια πέντε αρχαία αντικείμενα (τέσσερις χάντρες και ένα αγγείο ) μια συσκευή αναπαραγωγής ήχου θηραμάτων και 20 φυσίγγια ΔΟΚΟ τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 49χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον δρόμο Λατσιού – Λουτρών της Αφροδίτης, με αποτέλεσμα δύο νεαρά άτομα ηλικίας 22 και 21 ετών να μεταφερθούν τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE