Χειροπέδες σε 49χρονο για κατοχή αρχαιοτήτων

Χειροπέδες σε 49χρονο για κατοχή αρχαιοτήτων

Χειροπέδες σε 49χρονο πέρασαν οι Αρχές για κατοχή αρχαιοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και μέλος του Σταθμού Κελοκεδάρων, προχώρησαν σε έρευνα υποστατικού που ανήκει σε 49χρονο, στην περιοχή του Ύψωνα στην Λεμεσό.

Την ώρα της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια πέντε αρχαία αντικείμενα (τέσσερις χάντρες και ένα αγγείο ) μια συσκευή αναπαραγωγής ήχου θηραμάτων και 20 φυσίγγια ΔΟΚΟ τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 49χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE