Χειροπέδες σε 49χρονο για κατοχή αρχαιοτήτων

Χειροπέδες σε 49χρονο για κατοχή αρχαιοτήτων

Χειροπέδες σε 49χρονο πέρασαν οι Αρχές για κατοχή αρχαιοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και μέλος του Σταθμού Κελοκεδάρων, προχώρησαν σε έρευνα υποστατικού που ανήκει σε 49χρονο, στην περιοχή του Ύψωνα στην Λεμεσό.

Την ώρα της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια πέντε αρχαία αντικείμενα (τέσσερις χάντρες και ένα αγγείο ) μια συσκευή αναπαραγωγής ήχου θηραμάτων και 20 φυσίγγια ΔΟΚΟ τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 49χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE