Διακοπές νερού σε ενορία του Δήμου Λεμεσού ανακοίνωσε ο ΣΥΛ το επόμενο διήμερο

Διακοπές νερού σε ενορία του Δήμου Λεμεσού ανακοίνωσε ο ΣΥΛ το επόμενο διήμερο

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Τρίτη και Τετάρτη 20 και 21 Απριλίου, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού, σε περιοχή της ενορίας Αγίου Ιωάννη.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση, η διακοπή νερού θα γίνει από τις 08:00 μέχρι τις 14:00 περίπου και θα επηρεάσει τις οδούς, Τριών Ιεραρχών, Νικόλα Σκουφά, Γεώργιου Οικονομίδη, Σουλίου, Ιπποκράτους και Ψυχάρη.

Η διακοπή θα γίνει για την εκτέλεση βελτιωτικών έργων, αναφέρει το ΣΥΛ και σημειώνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο δυνατό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE