Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο το μεσημέρι για τον εκλογικό νόμο

Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο το μεσημέρι για τον εκλογικό νόμο

Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 13:00 το μεσημέρι.     

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.   

Στην ατζέντα του υπουργικού Συμβουλίου βρίσκεται ο Εκλογικός νόμος και πως θα αναγράφονται στα ψηφοδέλτια τα κόμματα μετά και την επιστολή που απέστειλε την περασμένη Παρασκευή ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Εσωτερικών στα κόμματα και ενημερώνει ότι το όνομα του συνδυασμού ενός κόμματος που υποβληθεί στους εφόρους εκλογής δεν θα πρέπει να διαφέρει από το όνομα του κόμματος το οποίο είναι καταγεγραμμένο στο μητρώο πολιτικών κομμάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE