Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο το μεσημέρι για τον εκλογικό νόμο

Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο το μεσημέρι για τον εκλογικό νόμο

Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 13:00 το μεσημέρι.     

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.   

Στην ατζέντα του υπουργικού Συμβουλίου βρίσκεται ο Εκλογικός νόμος και πως θα αναγράφονται στα ψηφοδέλτια τα κόμματα μετά και την επιστολή που απέστειλε την περασμένη Παρασκευή ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Εσωτερικών στα κόμματα και ενημερώνει ότι το όνομα του συνδυασμού ενός κόμματος που υποβληθεί στους εφόρους εκλογής δεν θα πρέπει να διαφέρει από το όνομα του κόμματος το οποίο είναι καταγεγραμμένο στο μητρώο πολιτικών κομμάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).