Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο το μεσημέρι για τον εκλογικό νόμο

Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο το μεσημέρι για τον εκλογικό νόμο

Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 13:00 το μεσημέρι.     

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.   

Στην ατζέντα του υπουργικού Συμβουλίου βρίσκεται ο Εκλογικός νόμος και πως θα αναγράφονται στα ψηφοδέλτια τα κόμματα μετά και την επιστολή που απέστειλε την περασμένη Παρασκευή ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Εσωτερικών στα κόμματα και ενημερώνει ότι το όνομα του συνδυασμού ενός κόμματος που υποβληθεί στους εφόρους εκλογής δεν θα πρέπει να διαφέρει από το όνομα του κόμματος το οποίο είναι καταγεγραμμένο στο μητρώο πολιτικών κομμάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE