Σκάνδαλο στο Survivor 4: Αποβάλλουν Τζέημς και Μπάρτζη τις επόμενες ώρες;

Σκάνδαλο στο Survivor 4: Αποβάλλουν Τζέημς και Μπάρτζη τις επόμενες ώρες;

Εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα που θέλει τους δυο παίκτες να φλερτάρουν με την αποβολή από το Survivor 4.

Για τη φήμη που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες και θέλει το δίδυμο Τζέημς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης στο «Survivor 4» να έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και να συζητιέται μέχρι και το σενάριο της αποβολής τους μίλησαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας (19/4). Στο πάνελ της εκπομπής βρέθηκε και ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Καλλίδης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE