Επιτέθηκαν σε 39χρονο μέσα στο σπίτι του – Τον ξυλοφόρτωσαν και έφυγαν

Επιτέθηκαν σε 39χρονο μέσα στο σπίτι του – Τον ξυλοφόρτωσαν και έφυγαν

Έρευνες της Αστυνομίας για υπόθεση επίθεσης σε 39χρονο στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 39χρονος κατήγγειλε ότι τρία πρόσωπα εισήλθαν με παράνομο τρόπο στην οικία του την ώρα που αυτός κοιμόταν και του επιτέθηκαν κτυπώντας τον σε διάφορα σημεία στο σώμα του και στο κεφάλι. Κατά την αποχώρηση τους οι δράστες έκλεψαν την τηλεόραση αξίας 250 ευρώ.

Ο ίδιος στην καταγγελία του κατέδειξε τους δύο από τους τρεις δράστες αναφέροντας ότι είχε μαζί τους διαφορές ενώ οι ισχυρισμ

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE