Μαρτυρία γειτόνισσας από το σημείο της δολοφονίας 34χρονου: «Ήταν χωσμένοι και είδαν τον»

Μαρτυρία γειτόνισσας από το σημείο της δολοφονίας 34χρονου: «Ήταν χωσμένοι και είδαν τον»

Έντρομοι οι κάτοικοι στην περιοχή Μενεού – Περβόλια ‘πετάχτηκαν’ έξω μόλις άκουσαν τον ήχο από τη γκανγκστερική δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Απριλίου.

 Γειτόνισσα μίλησε στο ThemaOnline, αναφέροντας πως αρχικά ο ήχος που άκουσε θεώρησε ότι προέρχεται από κροτίδες που βάζουν οι νεαροί για το Πάσχα.

Όπως λέει η γυναίκα βγήκε αμέσως στον δρόμο, ωστόσο αρχικά δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει, ενώ πιθανολογεί ότι οι δράστες ήταν κρυμμένοι και μετά είδαν το θύμα τους πυροβολώντας τον. Σχολιάζοντας το θύμα η γειτόνισσα μας ανάφερε ότι είχε ακούσει άτομα να αναφέρουν πως δεν ήταν κάτοικος της περιοχής.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις μέχρι τώρα έρευνες οι δράστες φαίνεται να ήταν κρυμμένοι και σε σημείο όπου ο 34χρονος ελάττωσε ταχύτητα έδρασαν γαζώνοντας το όχημα του.

Ο θάνατος του Μάριου Γεωργίου τέως κάτοικου Λάρνακας ήταν ακαριαίος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE