ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μοτοποδήλατα με παραποιημένους αριθμούς στην επαρχία Αμμοχώστου

Μοτοποδήλατα με παραποιημένους αριθμούς στην επαρχία Αμμοχώστου

Τρία μοτοποδήλατα εντοπίστηκαν στην οικία και σε υποστατικά νεαρού, ηλικίας 20 ετών, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, τα οποία είχαν παραποιημένους αριθμούς.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας «γύρω στις 4 χθες το απόγευμα μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας στη Σωτήρα, έκαναν σήμα σε οδηγό μοτοσικλέτας να σταματήσει, αφού οδηγούσε χωρίς προστατευτικό κράνος και χωρίς άδεια κυκλοφορίας».
 
Ο οδηγός «παρέλειψε να σταματήσει και συνέχισε να οδηγεί αλόγιστα και επικίνδυνα. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 20χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε αργότερα στην οικία του και κατηγορήθηκε γραπτώς για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε».

Προστίθεται ότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και υποστατικά του 20χρονου στη Σωτήρα, «εντοπίστηκαν τρία μοτοποδήλατα με παραποιημένους αριθμούς σκελετού και μηχανών, τα οποία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια».
 
Η Αστυνομία θα διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του ιδιοκτήτη των μοτοποδηλάτων και κατά πόσον αυτά είναι κλοπιμαία ή όχι.
Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top