Χριστοφόρου: «Σε τελικό πρωταθλήματος θα έχει 66% πιθανότητες η Ομόνοια και ο Απόλλων 33%»

Χριστοφόρου: «Σε τελικό πρωταθλήματος θα έχει 66% πιθανότητες η Ομόνοια και ο Απόλλων 33%»

Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα, της Εθνικής Κύπρου και των Απόλλων Ladies, Χριστάκης Χριστοφόρου, παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό του Active.

Ο Κύπριος κόουτς, μεταξύ άλλων, τόνισε πως η Ομόνοια έχει 66% πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ οι κυανόλευκοι 33%, με όλους, να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τίτλο σε έναν «τελικό».

Όλα όσα είπε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE