Χριστοφόρου: «Σε τελικό πρωταθλήματος θα έχει 66% πιθανότητες η Ομόνοια και ο Απόλλων 33%»

Χριστοφόρου: «Σε τελικό πρωταθλήματος θα έχει 66% πιθανότητες η Ομόνοια και ο Απόλλων 33%»

Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα, της Εθνικής Κύπρου και των Απόλλων Ladies, Χριστάκης Χριστοφόρου, παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό του Active.

Ο Κύπριος κόουτς, μεταξύ άλλων, τόνισε πως η Ομόνοια έχει 66% πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ οι κυανόλευκοι 33%, με όλους, να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τίτλο σε έναν «τελικό».

Όλα όσα είπε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.