Ο ποδοσφαιριστής Ruben Rayos πρόσφερε για δημοπρασία το τελευταίο από τα βραβεία του

Ο ποδοσφαιριστής Ruben Rayos πρόσφερε για δημοπρασία το τελευταίο από τα βραβεία του

Το τελευταίο από τα βραβεία που είχε λάβει την προηγούμενη σεζόν στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Α΄ Κατηγορίας πρόσφερε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Ruben Rayos για Πασχαλινές δημοπρασίες.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΠ, στο πλαίσιο των Πασχαλινών δημοπρασιών (από τα μέσα Απριλίου και μετά) το Charity Idols θα στηρίξει, μεταξύ άλλων, το ίδρυμα με έδρα την Κύπρο «Ένα όνειρο μια ευχή».
 
Ο ΠΑΣΠ αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, τον οποίο ευχαριστεί για αυτή του την κίνηση, αγωνιζόμενος στις 8/3/2020 εναντίον της ΑΕΚ (τελικό αποτέλεσμα 3-0), είχε αναδειχθεί ως ο MVP by Unicars της 1ης Αγωνιστικής των Playoffs.
 
Προσθέτει ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι του διακοπέντος Πρωταθλήματος και το τελευταίο του ποδοσφαιριστή με την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE