Τρεις μετανάστες εντοπίστηκαν στο Λιοπέτρι

Τρεις μετανάστες εντοπίστηκαν στο Λιοπέτρι

Τρεις μετανάστες συριακής καταγωγής, που πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα, εντοπίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Λιοπέτρι.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14.30  εντοπίστηκαν από πολίτες, τρία πρόσωπα να περιφέρονται στην οδό Ακροπόλεως στο Λιοπέτρι.
 
Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τα τρία πρόσωπα που όπως διαπιστώθηκε ήταν παράτυποι μετανάστες, συριακής καταγωγής.
 
Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι οι τρεις ενήλικες άνδρες, μετέβησαν από τη Συρία στην Τουρκία και από εκεί στις κατεχόμενες περιοχές.
 
Σήμερα οι τρεις άνδρες πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές όπου και εντοπίστηκαν, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο αλιευτικό καταφύγιο του Golden Coast στο Παραλίμνι όπου τους έγινε τεστ κορωνοϊού.
 
Μετά την καταγραφή των στοιχείων τους μεταφέρθηκαν με τη συνοδεία Αστυνομίας στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.