Δείτε γιαγιά και εγγονό από τη Λεμεσό που ξετρέλαναν το tik tok! - Η τηλεοπτική εκπομπή και η πρωτιά (βίντεο)

Δείτε γιαγιά και εγγονό από τη Λεμεσό που ξετρέλαναν το tik tok! - Η τηλεοπτική εκπομπή και η πρωτιά (βίντεο)

Μπορεί το τραγούδι TOY στην Eurovision του 2018 να στέρησε από την Κύπρο την πρωτιά ωστόσο την έδωσε σήμερα στη Γιαγιά Αντρουλα από την Λεμεσό και τον εγγονό της Δημήτρη.

Γιαγιά και εγγονός ανέβαζαν για πλάκα βιτνεάκια τους στο tik tok ενώ συμμετείχαν σε διαγωνισμό της τηλεοπτικής εκπομπής «Η Φωλιά των Κούκου» όπου ξετρέλαναν και τους τηλεθεατές με βίντεοκλιπ τους με το τραγούδι ΤΟΥ. Μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό αφού συγκέντρωσαν το 80% των ψήφων.

Η στιγμή της νίκης! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.