Δείτε γιαγιά και εγγονό από τη Λεμεσό που ξετρέλαναν το tik tok! - Η τηλεοπτική εκπομπή και η πρωτιά (βίντεο)

Δείτε γιαγιά και εγγονό από τη Λεμεσό που ξετρέλαναν το tik tok! - Η τηλεοπτική εκπομπή και η πρωτιά (βίντεο)

Μπορεί το τραγούδι TOY στην Eurovision του 2018 να στέρησε από την Κύπρο την πρωτιά ωστόσο την έδωσε σήμερα στη Γιαγιά Αντρουλα από την Λεμεσό και τον εγγονό της Δημήτρη.

Γιαγιά και εγγονός ανέβαζαν για πλάκα βιτνεάκια τους στο tik tok ενώ συμμετείχαν σε διαγωνισμό της τηλεοπτικής εκπομπής «Η Φωλιά των Κούκου» όπου ξετρέλαναν και τους τηλεθεατές με βίντεοκλιπ τους με το τραγούδι ΤΟΥ. Μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό αφού συγκέντρωσαν το 80% των ψήφων.

Η στιγμή της νίκης! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE