Κρίστη Αγαπίου: Φοβόμουν μην μου κάνουν κάποιο κακό - Είχαν γράψει το τηλέφωνο μου στα αποδυτήρια

Κρίστη Αγαπίου: Φοβόμουν μην μου κάνουν κάποιο κακό - Είχαν γράψει το τηλέφωνο μου στα αποδυτήρια

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” παραχωρώντας συνέντευξη στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου, βρέθηκε η Κρίστη Αγαπίου, το πρωί της Τετάρτης, 21 Απριλίου.

Το μοντέλο και κλινική διατροφολόγος μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε το bullying που υπέστην στα πρώτα της βήμα στο χώρο του μόντελινγκ, ούσα ακόμα μαθήτρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.