Επίσημη ανακοίνωση της άτυπης συνάντησης 5+1 για την Κύπρο από τα ΗΕ

Επίσημη ανακοίνωση της άτυπης συνάντησης 5+1 για την Κύπρο από τα ΗΕ

Ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ, ανακοίνωσε στη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων ότι ο Αντόνιο Γκουτέρες θα μεταβεί στη Γενεύη για την άτυπη συνάντηση 5 + 1 για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Απριλίου.

 
«Όπως σας είπαμε στις 24 Φεβρουαρίου, συγκαλεί αυτήν την άτυπη συνάντηση έπειτα από διαβουλεύσεις που πραγματοποιήθηκαν για λογαριασμό του από την ανώτερη αξιωματούχο του ΟΗΕ, Τζέιν Χόλ Λουτ. Αυτές οι διαβουλεύσεις έγιναν τους τελευταίους μήνες. Ο σκοπός της συνάντησης, όπως είπαμε τότε, θα είναι να καθοριστεί εάν υπάρχει κοινό έδαφος για τα μέρη να διαπραγματευτούν μια μόνιμη λύση στο Κυπριακό, εντός ενός προβλέψιμου ορίζοντα», πρόσθεσε ο κ. Ντουζαρίκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE